Wag'y Tail - Winkeltje

Alles wat je nodig hebt voor jouw hond

Bij Wag’y Tail draait het niet alleen om het trainen van jouw hond, maar ook om het bieden van de juiste hulpmiddelen voor een gezonde en leuke samenwerking. Daarom hebben wij een klein winkeltje met zorgvuldig geselecteerde producten die jouw training nog leuker en effectiever maken!

Hoewel we geen webshop zijn en je geen artikelen kunt bestellen of laten opsturen, kun je bij ons tijdens de cursussen en trainingsdagen terecht voor een aantal fantastische producten. Onze winkel biedt een scala aan benodigdheden, waaronder:

Kom gerust eens langs in onze winkel tijdens je volgende training om onze producten te ontdekken! Wij adviseren je graag om de juiste keuze te maken voor jouw viervoeter.

Handgemaakte Lijnen en Speeltjes

Uniek en met liefde gemaakt!

Bij Wag’y Tail houden we niet alleen van honden, maar ook van creatief bezig zijn! Daarom maken we zelf stevige lijnen en leuke speeltjes, speciaal ontworpen voor intensief gebruik én plezier.

Onze lijnen zijn handgemaakt van duurzaam PPM touw of sterk Biothane, wat zorgt voor comfort, flexibiliteit en een lange levensduur. Perfect voor wandelingen en trainingen!

Elk item is met zorg en liefde handgemaakt, zodat jouw hond niet alleen veilig en comfortabel kan wandelen, maar ook volop kan genieten van uitdagend speelgoed.

De speeltjes zijn stevig en gemaakt om lange tijd mee te gaan, zelfs bij de meest fanatieke spelers. Bovendien zijn ze uniek – er zijn geen twee precies hetzelfde!

Wil je iets bijzonders voor jouw hond? Kom dan eens kijken naar onze handgemaakte collectie en vind het perfecte speeltje of de ideale lijn voor jouw trouwe viervoeter.

Buideltasjes voor een succesvolle training

Kwaliteit en comfort voor actieve honden

Bij Wag’y Tail vind je de perfecte buideltasjes om elke training makkelijker en leuker te maken. We bieden verschillende opties aan van topmerken zoals TrendPet, EQDog en EzyDog. Deze tasjes zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk belonen van jouw hond tijdens de training, en bieden genoeg ruimte voor snacks en andere benodigdheden.

Kom langs en ontdek welk buideltasje het beste bij jouw trainingsstijl past!

Beloningen & Trainingsvoertjes

De juiste snack voor elke training

Bij Wag’y Tail weten we hoe belangrijk het is om de juiste beloning te geven tijdens trainingen. Daarom werken we voornamelijk met de hoogwaardige beloningen en trainingsvoertjes van het merk Boomy. Deze snacks zijn niet alleen onweerstaanbaar voor honden, maar ook perfect uitgebalanceerd om ze gezond en fit te houden.

Of je nu bezig bent met basisvaardigheden, gehoorzaamheidstraining, of gewoon je hond wilt belonen voor goed gedrag, onze Boomy snacks zijn de ideale keuze. Ze zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken tijdens de training, en zorgen voor extra motivatie en enthousiasme bij jouw hond.

EzyDog

Kwaliteit en comfort voor actieve honden

Bij Wag’y Tail hebben we gekozen voor EzyDog halsbanden en lijnen vanwege hun duurzaamheid, comfort en stijlvolle ontwerp. EzyDog producten zijn ontworpen voor honden die graag actief zijn en eigenaren die zowel comfort als controle willen tijdens wandelingen of trainingen.

Kom langs voor advies

Ben je op zoek naar een halsband of lijn die zowel stijlvol als duurzaam is? Kom dan langs in onze winkel en ontdek de EzyDog producten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw actieve hond.

Waarom kiezen voor EzyDog?

1. Duurzame Materialen:

EzyDog producten zijn gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen van een actieve hond. Ze zijn robuust, maar toch licht genoeg voor comfortabel gebruik.

2. Comfort en Pasvorm:

De halsbanden en lijnen van EzyDog zijn ontworpen met het oog op het comfort van de hond. Ze hebben een zachte voering om wrijving te minimaliseren en een perfecte pasvorm te garanderen, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

3. Gebruiksvriendelijke Ontwerpen:

EzyDog producten zijn gemakkelijk in gebruik, met handige bevestigingspunten en stevige clips die ervoor zorgen dat je snel klaar bent voor een wandeling. Ze bieden maximale controle zonder dat je inlevert op comfort voor jouw hond.

4. Stijlvol en Functioneel:

Naast hun functionaliteit zijn EzyDog halsbanden en lijnen ook stijlvol ontworpen. Ze combineren looks met prestaties, zodat jouw hond er altijd goed uitziet tijdens wandelingen of trainingssessies.

Perfect-Fit Harnassen

De ideale pasvorm voor elke hond

Bij Wag’y Tail geloven we dat comfort en veiligheid hand in hand moeten gaan, zowel tijdens trainingen als tijdens dagelijkse wandelingen. Daarom zijn we trots om het Perfect-Fit Harnas aan te bieden, een innovatief en hoogwaardig harnas dat volledig verstelbaar is voor een optimale pasvorm, ongeacht de grootte of vorm van jouw hond.

Wat maakt het Perfect-Fit Harnas zo bijzonder?

1. Volledig Aanpasbaar:

Het Perfect-Fit Harnas is ontworpen met drie afzonderlijke delen (borststuk, rugstuk en onderstuk), die je individueel kunt aanpassen aan de lichaamsvorm van jouw hond. Dit betekent dat het harnas altijd perfect zit, ongeacht of je een kleine puppy, een slanke volwassen hond, of een gespierde viervoeter hebt.

2. Maximaal Comfort:

Dankzij het zachte, gevoerde materiaal en de zorgvuldige constructie voorkomt het harnas wrijving en drukpunten, waardoor jouw hond vrij kan bewegen zonder ongemak te ervaren. Dit maakt het harnas ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook tijdens lange wandelingen of intensieve trainingen.

3. Veiligheid voorop:

Het harnas is niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Het geeft controle over de hond zonder druk uit te oefenen op de kwetsbare nek en keel. Dit is vooral belangrijk voor honden die de neiging hebben om aan de lijn te trekken. Het harnas verdeelt de druk gelijkmatig over de borst en rug, wat letsel helpt voorkomen.

4. Perfect voor Groeiende Honden:

Het modulaire systeem van het Perfect-Fit Harnas maakt het een geweldige keuze voor opgroeiende honden. Wanneer je hond groeit, kun je eenvoudig een nieuw deel van het harnas kopen in een grotere maat zonder het hele harnas te hoeven vervangen. Zo bespaar je op de lange termijn en ben je verzekerd van een altijd perfect passend harnas.

 

5. Makkelijk aan en uit te doen:

Het harnas is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Dankzij de stevige clips is het snel en eenvoudig aan te trekken, zelfs bij honden die niet graag stilzitten.

6. Duurzaam en Wasbaar:

Het Perfect-Fit Harnas is gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen slijtage. Bovendien kun je het harnas gemakkelijk wassen, zodat het altijd fris en schoon blijft, zelfs na een modderige wandeling.

Waarom kiezen voor een Perfect-Fit Harnas bij Wag'y Tail?

Bij Wag’y Tail weten we hoe belangrijk een goed harnas is voor zowel de hond als de eigenaar. Wij helpen je graag bij het passen en afstellen van het Perfect-Fit Harnas, zodat jouw hond de optimale ondersteuning en comfort ervaart. Samen zorgen we ervoor dat elke wandeling en training een plezier wordt, met de veiligheid en het welzijn van jouw hond als prioriteit.

Kom gerust langs bij onze winkel om het harnas te proberen en te zien hoe het Perfect-Fit Harnas het verschil kan maken voor jou en jouw hond!

KONG

Speelgoed dat de tand des tijds doorstaat

Bij Wag’y Tail vertrouwen we op Kong als het gaat om duurzaam en veelzijdig hondenspeelgoed. Kong producten zijn al jarenlang favoriet bij honden en hun eigenaren vanwege hun stevigheid, stimulerende eigenschappen en veelzijdigheid. Of je hond nu een kauwer, speler of denker is, er is een Kong die past bij zijn of haar behoeften.

Ontdek Kong bij Wag’y Tail

Kom langs in onze winkel om ons assortiment van Kong speelgoed te bekijken. Of je nu op zoek bent naar iets om je hond bezig te houden, zijn tanden gezond te houden, of gewoon voor wat extra plezier, Kong is de ideale keuze. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte speeltje voor jouw hond!

Waarom kiezen voor Kong?

1. Onverslaanbare Duurzaamheid:

Kong staat bekend om het gebruik van sterk, duurzaam rubber dat zelfs de meest fanatieke kauwers kan weerstaan. Het speelgoed is ontworpen om langdurig mee te gaan, waardoor het ideaal is voor honden die graag kauwen.

2. Mentale en Fysieke Stimulatie:

Het iconische Kong speelgoed kan gevuld worden met lekkernijen of voer, waardoor het een uitdagend speeltje wordt dat honden mentaal stimuleert. Honden moeten werken om de traktaties eruit te krijgen, wat verveling helpt te voorkomen en hun probleemoplossende vaardigheden bevordert.

3. Verschillende Formaten voor Elke Hond:

Kong biedt speelgoed in verschillende maten en sterktes, zodat er altijd een optie is die past bij de grootte en kauwkracht van jouw hond. Of je nu een puppy hebt of een sterke volwassen hond, er is een Kong voor iedere fase van het leven van je hond.

4. Veilig en Veelzijdig:

Kong speelgoed is veilig voor honden en gemaakt van niet-giftige materialen. Het kan gebruikt worden voor kauwen, apporteren of als traktatie-verstoppend speeltje, waardoor het veelzijdig in gebruik is. Bovendien kan het in de vaatwasser, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is.

Nylabone

Duurzaam kauwspeelgoed voor gezonde tanden en een gelukkige hond

Bij Wag’y Tail zijn we altijd op zoek naar producten die niet alleen leuk zijn voor honden, maar ook bijdragen aan hun gezondheid en welzijn. Daarom hebben we gekozen voor Nylabone als één van de topmerken in ons assortiment. Nylabone staat bekend om zijn stevige kauwspeeltjes die speciaal zijn ontworpen om het natuurlijke kauwgedrag van honden te bevredigen en tegelijkertijd hun gebit gezond te houden.

Bij Wag’y Tail bieden we een selectie van de beste Nylabone kauwspeeltjes, afgestemd op de behoeften van jouw hond. Of je nu op zoek bent naar een speeltje dat helpt bij de mondhygiëne van je hond, of gewoon een duurzaam kauwspeeltje zoekt dat lang meegaat, wij hebben wat je nodig hebt.

Kom langs in onze winkel om de verschillende opties te bekijken en ontdek welk Nylabone kauwspeeltje het beste bij jouw hond past. Wij adviseren je graag!

Wat maakt Nylabone speciaal?

1. Extreem Duurzaam:

Nylabone kauwspeeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen zelfs de sterkste kauwers. Of jouw hond nu een fanatieke knager is of gewoon graag kauwt om zichzelf bezig te houden, Nylabone biedt langdurige kauwplezier zonder dat het speelgoed snel slijt.

2. Gezonde Tanden en Tandvlees:

Regelmatig kauwen op een Nylabone helpt tandplak en tandsteen te verminderen, wat op zijn beurt het gebit van je hond gezond houdt en de adem frisser maakt. Het kauwen masseert het tandvlees en draagt bij aan een goede mondhygiëne, wat essentieel is voor de algehele gezondheid van jouw hond.

3. Verschillende Smaken en Texturen:

Nylabone biedt een breed scala aan kauwspeeltjes, variërend in vorm, textuur en smaak. Of jouw hond nu houdt van gladde speeltjes of liever wat extra grip en variatie in textuur heeft, er is altijd een Nylabone die bij zijn voorkeuren past. En met smaken zoals kip of spek, wordt het kauwen nóg aantrekkelijker!

4. Veilig Kauwen:

Veiligheid staat bij Nylabone voorop. De speeltjes zijn zo ontworpen dat ze niet versplinteren of grote brokken loslaten die gevaarlijk kunnen zijn voor de hond. In plaats daarvan slijten ze langzaam af in kleine, onschadelijke stukjes, wat het een veilige keuze maakt voor langdurig gebruik.

5. Verschillende Sterktes voor Elke Kauwer:

Of je nu een puppy hebt die zijn tanden wisselt of een volwassen hond die graag intensief kauwt, Nylabone biedt kauwspeeltjes in verschillende stevigheden. Voor licht kauwen zijn er zachtere Nylabones, en voor de echte krachtpatsers zijn er extra stevige versies die de sterkste kaken weerstaan.

6. Helpt Verveling Voorkomen:

Nylabone is meer dan alleen een speeltje – het biedt mentale stimulatie en helpt verveling tegen te gaan. Honden die zich vervelen, kunnen probleemgedrag vertonen, maar met een Nylabone hebben ze een veilige en plezierige manier om hun energie kwijt te raken.

Nina Ottosson

Puzzels voor slimme honden

Bij Wag’y Tail moedigen we mentale stimulatie aan als een belangrijk onderdeel van de training en het welzijn van jouw hond. De uitdagende en interactieve puzzels van Nina Ottosson zijn perfect om de hersenen van je hond aan het werk te zetten en verveling te voorkomen. Deze innovatieve speeltjes zijn ontworpen om honden te stimuleren en hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Kom langs en ontdek Nina Ottosson

Wil je jouw hond een leuke en leerzame uitdaging geven? Bezoek onze winkel en bekijk de verschillende puzzels van Nina Ottosson. Wij helpen je graag om de juiste puzzel te kiezen die past bij de behoeften en vaardigheden van jouw hond!

Wat maakt Nylabone speciaal?

1. Mentale Uitdaging

Nina Ottosson puzzels dagen honden uit om hun hersenen te gebruiken en actief na te denken. Dit helpt om ze mentaal scherp te houden en biedt geweldige mentale stimulatie, vooral voor honden die energie over hebben.

2. Verschillende Moeilijkheidsgraden:

De puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsniveaus, waardoor je kunt beginnen met eenvoudige uitdagingen en vervolgens kunt opbouwen naar meer complexe puzzels. Zo blijft je hond steeds gemotiveerd en uitgedaagd.

3. Geschikt voor Alle Honden:

Of je nu een puppy hebt die moet leren denken, of een volwassen hond die extra uitdaging nodig heeft, Nina Ottosson heeft een puzzel voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras.

4. Verbetert Probleemoplossende Vaardigheden:

Honden leren door te proberen en fouten te maken, waardoor ze hun probleemoplossend vermogen ontwikkelen. Dit helpt niet alleen om verveling te voorkomen, maar kan ook nuttig zijn bij trainingen, omdat het de focus en concentratie van je hond versterkt.

5. Veilig en Duurzaam:

Gemaakt van veilige en duurzame materialen, zijn de puzzels bestand tegen dagelijks gebruik en ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat je hond altijd een schone speelervaring heeft.

 

error: Op deze tekst berust copyright!